Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δίνει συμβουλή για αντιμετώπιση Salah o Campbell!

Δίνει συμβουλή για αντιμετώπιση Salah o Campbell!

O Mohamed Salah πραγματικά τρομοκρατεί φέτος τους αντίπαλους αμυντικούς. Πάνω του έχουν δοκιμαστεί πολλά ατομικά μαρκαρίσματα, πολλές ομαδικές τακτικές αλλά το αποτέλεσμα είναι πως ελάχιστοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν.

Ο Sol Campbell, κορυφαίος αμυντικός στα καλά του και μέρος των Invincibles του 2004, έδωσε μία συμβουλή στους αντιπάλους του «Φαραώ» σχετικά με το πως θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν ώστε να μην τους βγάζει εύκολα νοκ άουτ από τις φάσεις και να μην του επιτρέπουν να μπαίνει εύκολα στην περιοχή.

« Με τον Salah πρέπει να έχεις γρήγορα πόδια καθώς του αρέσει να αλλάζει ταχύτητα και να κάνει κοφτές ντρίμπλες. Πρέπει να έχεις καλή προσμονή απέναντί του ειδάλλως θα σε ξεπεράσει. Επίσης νομίζω πρέπει να πέσεις πάνω του γρήγορα και να μην τον αφήσεις να αναπτύξει ταχύτητα διότι θα σε μπερδέψει με αυτή. Αν πέσεις πάνω του γρήγορα, επιβραδύνεις την κίνησή του προς την περιοχή όταν έρχεται προς εσένα. Αν πατήσει περιοχή, είναι ο κυρίαρχος»  ήταν τα λόγια του βετεράνου αμυντικού της Arsenal σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους αντίπαλους αμυντικούς να περιορίσουν τον…φετινό τυφώνα της ομάδας της Liverpool.

H ταχύτητα του Salah κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο αντιμετώπισης του από τους αντίπαλους αμυντικούς
H ταχύτητα του Salah κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο αντιμετώπισης του από τους αντίπαλους αμυντικούς
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com