Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απλά απερίγραπτος και ανεκτίμητος ο Salah»

«Απλά απερίγραπτος και ανεκτίμητος ο Salah»

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Αιγύπτιος.

Ο Μοhamed Salah δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει, να σπάει ρεκόρ και να κάνει τους φίλους της Liverpool να τον μετατρέπουν στο νέο σπουδαίο είδωλό τους αλλά και σε μόνιμη αναφορά στα χείλη τους. Ο Αιγύπτιος έκανε καρέ απέναντι στη Watford και προκάλεσε ντελίριο αντιδράσεων σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Την αξία του όμως καλύτερα από όλους την αντιλαμβάνονται οι πρωταγωνιστές του αθλήματος και κυρίως οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί του. Ο Joe Gomez χαρακτήρισε ως «απερίγραπτο» και «ανεκτίμητο» το συμπαίκτη του περιγράφοντας εξαιρετικά με δύο λέξεις τι σημαίνει ο «Φαραώ» για τη Liverpool.

« Νομίζω είναι απερίγραπτος και τα γκολ του ανεκτίμητα. Είναι τόσο καλός για να παίζεις μαζί του.  Αποτελεί κοπλιμέντο για αυτή την ομάδα και εκείνος και ο Sadio και ο Firmino αξίζουν όλους τους επαίνους που δέχονται.  Eίναι ευχαρίστηση να παίζεις μαζί του και κυρίως από πίσω του να του δίνεις τη  μπάλα και να κάνει ό,τι κάνει.  Είναι ξεχωριστός και τον απολαμβάνουμε στο τερέν όσο και οι υπόλοιποι εκτός αυτού» ήταν τα λόγια του διεθνή Άγγλου αμυντικού.

Ο Salah κάνει πραγματικά ό,τι θέλει τη φετινή σεζόν
Ο Salah κάνει πραγματικά ό,τι θέλει τη φετινή σεζόν

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com