Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλά νέα από την Αίγυπτο σχετικά με επιστροφή Salah

Καλά νέα από την Αίγυπτο σχετικά με επιστροφή Salah

Ο Mohamed Salah αναμφισβήτητα αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν για τη Liverpool. O Αιγύπτιος απλά δεν σταματιέται και όλοι εύχονται να παραμείνει γερός μέχρι το Μάιο όταν και θα τελειώσει η σεζόν αλλά και έπειτα να έχει μια πετυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο πρώτος σκόρερ της Liverpool φέτος δεν είχε κληθεί στην εθνική ομάδα για το παιχνίδι με την Γκάνα το Νοέμβριο μιας και η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί διά ποδός του ιδίου μάλιστα αλλά με την προετοιμασία ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου να μπαίνει στην τελική ευθεία εκλήθη ξανά ασφαλώς για τα φιλικά της χώρας του με Πορτογαλία και Ελλάδα.

Ωστόσο, στα καλά νέα, τα φιλικά αυτά θα λάβουν χώρα στην Ελβετία πράγμα που σημαίνει πως το ταξίδι για επιστροφή του παίκτη στο Merseyside θα είναι αισθητά μικρότερο και λιγότερο κουραστικό από άλλα που χρειάστηκε να κάνει μέσα στο 2017 από τότε που ήταν παίκτης της Liverpool. Eίδηση εξαιρετικά σημαντική για τον Jurgen Klopp που ξέρει καλύτερα από όλους μας πόσο επηρεάζει τους παίκτες του αυτή η πολύ μεγάλη ενίοτε διαδρομή.

O Salah θα τρέξει λιγότερο αυτή τη φορά με τα πέρα δώθε από και προς Liverpool
O Salah θα τρέξει λιγότερο αυτή τη φορά με τα πέρα δώθε από και προς Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com