Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πορεία στο Champions League σημαίνει κέρδη!

Πορεία στο Champions League σημαίνει κέρδη!

Champions League

Τους καρπούς της πορείας της στις 8 καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες (και βλέπουμε) δρέπει ήδη η Liverpool. Η ομάδα του Jurgen Klopp μετά από 3 χρόνια απουσίας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει κι τα οικονομικά οφέλη ήδη είναι σημαντικά!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Liverpool έχει κερδίσει ήδη 56 εκατομμύρια ευρώ από την UEFA. Πως αναλύεται αυτό; Τα 20 εκατομμύρια είναι το τηλεοπτικό Market pool που παίρνουν οι Αγγλικές ομάδες, 18,5 ήρθαν λόγω της έως τώρα πορείας της ομάδας και θα αυξηθούν και άλλο από την συμμετοχή της στην φάση των 8, ενώ τα υπόλοιπα, ένα ποσό κοντά στα 17 εκατομμύρια, αποτελεί το στάνταρ ποσό που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες της φάσης των ομίλων.

champions league

Η Liverpool έτσι ενισχύει ένα ήδη εξαιρετικό οικονομικό προφιλ που έχει δημιουργήθεί τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας έσοδα ρεκόρ για τον σύλλογο το περασμένο οικονομικό έτος της τάξης των 364 εκατομμυρίων λιρών, με το καθαρό κέρδος του συλλόγου να είναι στα 39 εκατομμύρια ευρώ. Σίγουρα, το τρέχον οικονομικό έτος θα είναι ακόμα καλύτερο, ότν υπολογιστούν και τα Ευρωπαϊκά χρήματα, κάτι που δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα υγείας σε έναν αρκετά ταλαιπωρημένο οικονομικά σύλλογο την περασμένη δεκαετία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com