Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε διαθεσιμότητα ο Jamie Carragher από το Sky

Σε διαθεσιμότητα ο Jamie Carragher από το Sky

Αυτά είχε να πει ο Jamie Carragher για τον Sterling στο πρόσφατο άρθρο του.

Δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον παλαίμαχο άσο της Liverpool και νυν σχολιαστή του Sky Sports, Jamie Carragher. O Carra, ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα της Liverpool με την Manchester United να φτύνει προς την κατεύθυνση ενός 14χρονου κοριτσιού το οποίο βρισκόταν σε αυτοκίνητο εν κινήσει παράλληλα με το αυτοκίνητο του παλαίμαχου αμυντικού, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι νεοτέρας από το Βρετανικό δίκτυο.

«Δεν είναι ανεκτή τέτοια συμπεριφορά προς κανέναν’ δήλωσε ο Carragher, σχετικά με το περιστατικό, στο οποίο βρέθηκε στη μέση το 14χρονο κορίτσι. «Δεν γίνεται να είσαι δημόσια φιγούρα και να αντιδράς έτσι, δεν έχω δικαιολογία και το χειρότερο είναι ότι το 14χρονο πιάστηκε στη μέση της κόντρας μου με τον πατέρα της. Αυτό με απογοητεύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.»

Carragher

«Ελπίζω να δεχτούν την απολογία, δεν μπορώ να γυρίσω πίσω τον χρονο και ξέρω ότι όσα έκανα είναι απαράδεκτα. Όμως ελπίζω ότι αυτά τα 5 δευτερόλεπτα τρέλας δεν θα αμαυρώσουν την πορεία μου 25 χρόνια τώρα. Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ αυτός και ελπίζω να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό στην συνέχεια» ολοκλήρωσε ο απολογούμενος Carragher.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com