Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα πλήγμα για τη δεύτερη θέση

Ήττα πλήγμα για τη δεύτερη θέση

united

Ήττα που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη της δεύτερης θέσης υπέστη η Liverpool με 2-1 στο Old Trafford σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε την παθητικότητας της στο πρώτο μέρος ενώ είχε και κάποιες διαιτητικές  αποφάσεις που δεν πήγαν με το μέρος. Η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων που είχαν δύο γκολ σε τρεις τελικές προσπάθειες και οι κακές επιλογές των παικτών μας σε κρίσιμα σημεία στοίχισαν για τους παίκτες του Klopp. Το ματς :

 

Α Ημίχρονο :

Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού η United ευτύχησε να προηγηθεί στο 13′. Από ελεύθερο του De Gea ο Lukaku πήρε την πρώτη κεφάλια και ο Rashford πρόλαβε τον Trent,  πατήσε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του για να φτιάξει χώρο και έθεσε εκτός φάσης τον Trent και εκτέλεσε εξαιρετικά στη γωνία του Karius. Στο 23′ ο Van Dijk έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από κόρνερ του Milner καθώς δεν βρήκε τη μπάλα γεμάτα με το κεφάλι κι αυτή πήγε άουτ. Αμέσως μετά η United διπλασίασε τα τέρματα της. Πάλι Βολέ του De Gea,  η μπάλα έμεινε στο Lukaku ο οποίος έβγαλε τετ α τετ τον Mata που δεν πρόλαβε να εκτελέσει από προβολή του Van Dijk και η μπάλα στρώθηκε στο Rashford που πλάσαρε στη γωνία ευνοούμενος από την κόντρα στον Trent. Ο De Gea είχε εύκολες απαντήσεις για σουτ του Firmino εκτός περιοχής που κατέληξαν στην αγκαλιά του.  Στο 38′ ο Mata ολομόναχος στην περιοχή έπιασε βολ πλανε αλλά ευτυχώς για τους Reds κατέληξε άουτ. Η United όχι μόνο διαχειρίστηκε πολύ καλά όχι μόνο το προβάδισμα της αλλά και το πλάνο της καθώς ο Young εξαφάνισε πραγματικά τον Salah ενώ και το κέντρο της Liverpool έκανε πάρα πολλά λάθη. Το προβάδισμα των γηπεδούχων ήταν δίκαιο.

united

Β Ημίχρονο :

Στο 48′, ο Van Dijk αστόχησε ξανά λίγο με κεφάλια από κόρνερ. Αμέσως μετά η Liverpool ζήτησε πέναλτι σε παρατεταμένο κράτημα του Young στο Salah αλλά ο Pawson δεν ενδιαφέρθηκε.  Στο 55′ ο Pawson λανθασμένα δεν υπέδειξε τη Βούλα σε χέρι του Valencia στη σέντρα του Robertson. Ο Lallana πήρε τη θέση του Ox στο 60′. Οι Reds έπαιζαν πολύ πιο ενεργητική άμυνα στο β μέρος και κέρδιζαν μπάλες κάτω από το κέντρο αλλά δεν έβρισκαν λύσεις στο τρίτο των γηπεδούχων.  Στο 66′ οι Reds ξαναμπηκαν στο ματς με καταπληκτικό αυτογκόλ του Bailly από τη σέντρα του Mane και το ματς απέκτησε ξανά σφυγμό. Έκτοτε η Liverpool είχε κατοχή αλλά όχι φάσεις. Ο Klopp πέρασε τον Wijnaldum στη θέση του Trent που ήταν ο χειρότερος της ομάδας μας στο ματς. Ο Solanke πήρε τη θέση του Robertson και o Milner πήγε στη θέση του αριστερού μπακ. Στο 88′ o Antonio Valencia γλύτωσε εκ θαύματος την αποβολή με προβολή σχάρας στο στήθος του Mane και λίγα δεύτερα αργότερα το σουτ του Wijnaldum κόντραρε και πήγε άουτ. Στο 96′ ο Salah στο μοναδικό του σουτ στο ματς σπατάλησε εξαιρετική ευκαιρία για την ισοφάριση. Το σκορ δεν άλλαξε και η United πήρε σπουδαία νίκη που της έδωσε προβάδισμα πέντε βαθμών στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Επόμενη αναμέτρηση για τη Liverpool η επίσκεψη της Watford το επόμενο Σάββατο. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com