Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη United το ντέρμπι της U23

Στη United το ντέρμπι της U23

Η Manchester United ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της U23 και πήρε το «πρώτο αίμα» σε αυτό το διήμερο μετά την ανατροπή που πέτυχε χθες το βράδυ στο Anfield με σκορ 1-2. Το παιχνίδι μάλιστα παρακολούθησαν και 5.000 φίλοι των Reds από το Kop.

O ντόπιος Adam Lewis άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας στο 65ο λεπτό μετά από πολύ ωραίο σουτ από εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής και συνέχισε την εξαιρετική χρονιά που διανύει και είχε ως αποτέλεσμα την άνοδό του από την U18 στην U23.

Λίγα λεπτά πριν ο Danny Ward είχε σώσει την ομάδα του με εξαιρετική επέμβαση από το 0-1 για ναπροσθέσει στις δύο φανταστικές αποκρούσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο και κράτησαν το 0-0.  Ωστόσο ο Ουαλός τερματοφύλακας δεν είχε απάντηση στην ισοφάριση των φιλοξενούμενων με τον Riley στο 80ο λεπτό , με τον παίκτη των Red Devils να έχει αδικαιολόγητα πολύ χώρο για να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και να σημαδεύει σωστά μην αφήνοντας ιδιαίτερο περιθώριο στον Ward.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 84ο λεπτό, ο επίσης προαχθείς από την U18 στην U23 Neco Williams, έκανε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε σκολ ο Gribbin. Πλην των άλλων, η Liverpool μάλλον έχασε τραυματία τον Ben Woodburn, ο οποίος αποχώρησε χωλαίνοντας στο 88. Το σκορ δεν άλλαξε και η United πήρε μία δίκαιη μάλλον νίκη με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Liverpool: Ward, Williams, Phillips, Masterson, Lewis, Christie-Davies, Camacho, Woodburn (Gomes, 88′), Millar, Jones, Dhanda (Adekanye, 72′)

O Ward δεν μπόρεσε να κρατήσει μόνος του τη United
O Ward δεν μπόρεσε να κρατήσει μόνος του τη United
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com