Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα κρίνει όλη την χρονιά»

Klopp: «Το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα κρίνει όλη την χρονιά»

Απαντήσεις έδωσε στους Ισπανούς για Coutinho ο Klopp.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ενόψει του αυριανού τεράστιου αγώνα με την Manchester United, με τον Γερμανό τεχνικό να μιλάει για το παιχνίδι, τονίζοντας πως είναι σημαντικό η ομάδα μας να πιέσει και να αμυνθεί σωστά. Ωστόσο, αναφέρει ότι δεν θα κρίνει την χρονιά.

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που μπορώ να φανταστώ. Πάμε εκεί σε μία καλή περίοδο για εμάς, αλλά παραμένει απίστευτα δύσκολο. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και το πλεονέκτημα της έδρας. Εμείς πρέπει να εξισορροπήσουμε την κατάσταση» ανέφερε αρχικά.

«Αν κερδίσουμε, θα έχουμε έναν βαθμό παραπάνω, κάτι το οποίο δεν καθορίζει όλη την χρονιά. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό, αλλά η νίκη θα έχει πρακτικά σημασία αν κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Το ίδιο θα ισχύει και για την United» συμπλήρωσε, πριν πάει στο πως θα παίξει η Liverpool.

«Η σωστή πίεση και το τρέξιμο στον αιφνιδιασμό είναι πολύ σημαντικά απέναντι στην United. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Θα ήταν πολύ εύκολο να κάτσουμε πίσω και να πούμε ότι η United δεν μας έβαλε γκολ, αλλά θα παραμείνουμε δύο βαθμούς πίσω τους. Πάμε στο Manchester για ένα αποτέλεσμα».

«Θέλω όλοι οι παίκτες μου να αμυνθούν αύριο. Αν κάποιος πει ότι κατεβάσαμε λεωφορείο, δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά εμείς πάμε εκεί για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, γιατί ξέρουμε ότι δυσκολευόμαστε χωρίς αυτό. Θα είναι μία μεγάλη μάχη, αλλά ελπίζω να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Kloppo.

Για το παιχνίδι με την Manchester United μίλησε ο Klopp.
Για το παιχνίδι με την Manchester United μίλησε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com