Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέσσερις αστέρες που χάθηκαν για τη Liverpool

Τέσσερις αστέρες που χάθηκαν για τη Liverpool

Το ποδόσφαιρο κρύβει πολλές ιστορίες έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και άλλα τόσα “αν…” χαμένα στην λήθη. Ο πρώην scouter της Liverpool, Alex Miller, αποκάλυψε μερικά από αυτά, για την ακρίβεια τέσσερα.

«Είδα τον Gerard Pique σε ένα τουρνουά και προσπάθησα να τον πάρω, αλλά δεν πήραμε άδεια να μιλήσουμε μαζί του, καθώς η United είχε προλάβει να κάνει κίνηση» ανέφερε ο γνωστός scouter που είχε ανακαλύψει τον Cristiano Ronaldo, με την γνωστή κατάληξη. Ωστόσο, η λίστα δεν σταματάει εκεί.

«Προσπάθησα να πείσω τον John Terry να έρθει. Ήταν την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος το 2003, όταν η Chelsea μας νίκησε. Του ζήτησα αυτόγραφο και μετά του ζήτησα να μου αφήσει το τηλέφωνό του, γιατί ήθελε να του μιλήσει ο Houllier. Έδωσε το τηλέφωνο του ατζέντη του και μας είπε να μιλήσουμε σε αυτόν. Εν τέλει, μας χρησιμοποίησε για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο από την Chelsea» παραδέχτηκε, πριν αναφέρει τον τελευταίο της λίστας.

«Επίσης, είχα στην λίστα τον Petr Cech, αλλά ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον Kirkland. Είχα πάει σε ένα παιχνίδι να δω τον Milan Baros και ο Cech έκανε το ντεμπούτο του. Αν θυμάμαι καλά, ήταν στην Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20. Θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει πολύ εύκολα, έπαιζε σε μία τοπική ομάδα της Τσεχίας» είπε ο πρώην scouter των Reds.

Cech και Terry θα μπορούσαν να ήταν παίκτες της Liverpool
Cech και Terry θα μπορούσαν να ήταν παίκτες της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com