Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η UEFA δεν θα τιμωρήσει τον Mironov για ρατσιστική επίθεση

Η UEFA δεν θα τιμωρήσει τον Mironov για ρατσιστική επίθεση

Στις 6 Δεκεμβρίου διεξήχθη αγώνας στο Prenton Park για τους ομίλους της Youth League μεταξύ της Liverpool FC Youth και της FC Spartak Moskva Youth (2-0). Η Liverpool κατηγόρησε τον Leonid Mironov για ρατσιστική επίθεση κατά του Rhian Brewster.

Έπειτα από 4 μήνες, η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την ανάκριση 5 παικτών από την κάθε ομάδα καθώς και των υπευθύνων του αγώνα, στην οποία αναφέρει: «Η UEFA όρισε έναν ηθικό και πειθαρχικό επιθεωρητή για τη διεξαγωγή διεξοδικής, ανεξάρτητης έρευνας και συγκέντρωσης πιθανών αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την υπόθεση.Ένας τέτοιος διορισμός είναι συνήθης πρακτική, δεδομένου ότι οι καταγγελίες ρατσιστικής συμπεριφοράς λαμβάνονται πολύ σοβαρά από την UEFA και τα πειθαρχικά της όργανα σύμφωνα με την πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι κάθε είδους διακρίσεων. Ο επιθεωρητής ανέκρινε από πέντε παίκτες και από τις δύο ομάδες, καθώς και από δύο υπεύθυνους αγώνα, οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο υποτιθέμενο περιστατικό. Κανένας από αυτούς δεν άκουσε κάτι».

O Rhian Brewster ισχυρίστηκε ρατσιστική, λεκτική επίθεση.

Συνεχίζει: «Ο Leonid Mironov ανακρίθηκε επίσης από τον επιθεωρητή και δήλωσε ότι όντως έβρισε τον Rhian Brewster, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά τη χρήση ρατσιστικής γλώσσας. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνάς του, ο επιθεωρητής δεν βρήκε στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς».

Έτσι η UEFA δεν θα τιμωρήσει τον παίκτη της Spartak εφόσον δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για την απόδειξη ενοχής του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com