Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στάθηκε στην πρόκριση και όχι την απόδοση ο Milner

Στάθηκε στην πρόκριση και όχι την απόδοση ο Milner

O James Milner δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Liverpool στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Porto ωστόσο αυτό που μετρά στο τέλος είναι κυρίως η πρόκριση, η οποία και ήρθε με σχετική ευκολία για τους Reds.

Σε αυτό στάθηκε και ο υπαρχηγός της ομάδας μας μετά τη λήξη της αναμέτρησης παραδεχόμενος πως η ομάδα του φέτος έχει εμφανίσει και καλύτερο πρόσωπο από το χθεσινό.

«Έχουμε παίξει και καλύτερα φέτος αλλά ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο ώστε να μη μπουν μέσα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από ότι στο δεύτερο. Στο δεύτερο το παιχνίδι δεν είχε πολλά πράγματα και σίγουρα δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε. Αλλά η δουλειά έγινε αναφορικά με εμάς.  Σίγουρα θα ήταν ωραιότερο να είχαμε παίξει καλύτερα αλλά εν τέλει καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση» δήλωσε ο Millie.

Πλέον, η προσόχη απάντων στην κόκκινη μεριά του Merseyside στρέφεται στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη United εκτός έδρας στη μάχη για τη δεύτερη θέση στην Premier League.

O Milner θα προτιμούσε σίγουρα πρόκριση και με μία καλύτερη εμφάνιση
O Milner θα προτιμούσε σίγουρα πρόκριση και με μία καλύτερη εμφάνιση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com