Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γκρεμίστηκε από την κορυφή η U23

Γκρεμίστηκε από την κορυφή η U23

H U23 της Liverpool δεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League 2 μετά τη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Leicester στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο King Power Stadium.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν και ο Barnes αντέδρασε γρηγορότερα από όλους στο σουτ του Gordon που σημάδεψε το στύλο. Ο Grabara αρνήθηκε άλλες δύο φορές στον Gordon στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο ο παίκτης της Leicester έφτιαξε το δεύτερο γκολ για τον Thomas ακριβώς πάνω στη μισή ώρα παιχνιδιού για το 2-0 των νεαρών «Αλεπούδων». Ο Grabara έσωσε το 3-0 πριν το ημίχρονο με εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του του Choudhury.

O Barnes με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία τα τέρματα της Leicester και λίγο αργότερα οι Millar και Camacho είδαν τον Iversen να τους λέει διαδοχικά όχι για τη μείωση του σκορ. Ο Sam Hughes ήταν εκείνος που διαμόρφωσε από στατική φάση το τελικό 4-0 σε ένα βράδυ που δεν θα έχει σημειώσει και πάρα πολλά θετικά από την ομάδα του ο Neil Critchley. Ακολουθεί η σύνθεση της Liverpool :

Liverpool U23s: Grabara, N. Williams, Masterson, Gallacher, Lewis, Dixon-Bonner (Sharif, 73), Christie-Davies, Jones, Adekanye (Dhanda, 63), Camacho, Millar.

Διασυρμός και γκρεμοτσάκισμα από την κορυφή για την U23
Διασυρμός και γκρεμοτσάκισμα από την κορυφή για την U23
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com