Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ > Klopp:»Επέμβαση ισάξια με γκολ αυτή του Karius».

Klopp:»Επέμβαση ισάξια με γκολ αυτή του Karius».

Ο Loris Karius κράτησε ανέπαφη την εστία του στη χθεσινή αναμέτρηση, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή επέμβαση η οποία σχολιάστηκε από τον Jurgen Klopp.

Η αυτοπεποίθηση του Γερμανού γκολκίπερ μοιάζει να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι, σε συνδυασμό με την γενικότερη βελτίωση που παρουσιάζει η αμυντική λειτουργιά των Reds.

Ο τεχνικός της Liverpool ερωτώμενος για το πόσο σημαντική ήταν η επέμβαση του Loris απάντησε:»Εξαιρετικά σημαντική. Δεν θα έλεγα πως δεν είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι αργότερα, αλλά ένα γκολ ανατρέπει τα δεδομένα. Οι αντίπαλοι θα το όριζαν ως την κατάλληλη στιγμή καθώς ήταν το τέλος του ημιχρόνου, ενώ για εμάς είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυτή είναι η ζωή ενός τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου. Αν ανήκεις σε έναν σύλλογο πρώτης γραμμής δεν έχεις να κάνεις πολλά, αν όμως προκύψει κάτι οφείλεις να είσαι εκεί, και αυτός ήταν. Είναι προτιμότερο που είχαν αυτήν την ευκαιρία και ο Karius έκανε την επέμβαση, ειδάλλως κανείς δεν θα μιλούσε για τον τερματοφύλακα.

Ο Jurgen Klopp έχοντας υπογραμμίσει επανειλημμένα τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας, συμπλήρωσε:»Αν δεν είναι καλός τερματοφύλακας θα ήμουν πραγματικά ανόητος αν τον περιελάμβανα στην βασική μου σύνθεση. Μήπως μερικοί νομίζουν πως είμαι; Είναι ένας εντυπωσιακός και ικανός γκολκίπερ, έτσι έχουν τα πράγματα. Το ξεκίνημα του δεν ήταν το ιδανικό και ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματα του από νωρίς. Δεν υπάρχει τερματοφύλακας αλάνθαστος, και γι αυτούς το »timing» είναι πολύ σημαντικό. 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com