Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επιβραβεύσεις και επαίνους»

Henderson: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επιβραβεύσεις και επαίνους»

O Henderson στάθηκε και στο γκολ του Firmino

Ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson, δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδος με 4-1 επί της West Ham. Η Liverpool, φέρνοντας αυτό το θετικό εντός έδρας αποτέλεσμα και φτάνοντας τα 11 γκολ σε 3 παιχνίδια (Southampton, Porto, West Ham), επιδιώκει να συνεχίσει το αήττητο σερί της, έχοντας ως σημερινό αντίπαλο τη Newcastle. Ο «Hendo» επεσήμανε πως δεν είναι η ώρα για να καυχηθούμε για αυτό το επίτευγμα.

Ανέφερε σχετικά: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Premier League. Είναι δυνατός vs δυνατού και κάθε λάθος τιμωρείται. Αυτό μας κάνει να προσπαθούμε συνέχεια για τη νίκη. Στο τέλος του παιχνιδιού της προηγούμενης εβδομάδας, όλοι σκεφτήκαμε ότι παίζουμε με τη Newcastle σήμερα και γνωρίζουμε ότι, όταν ο πίνακας του σκορ επιστρέφει στο 0-0, υπάρχει ένας αγώνας που πρέπει να κερδηθεί».

O Henderson πιστεύει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επευφημίες.
O Henderson πιστεύει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επευφημίες.

Καταλήγει λέγοντας: «Νομίζω ότι οι πρόσφατες μας επιδόσεις και τα επακόλουθα αποτελέσματα έχουν δείξει τι συμβαίνει όταν συνεχίζουμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα, να εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε, να παραμένουμε θετικοί και να εκτελούμε ένα σχέδιο. Αλλά δεν είναι η στιγμή για επαίνους σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Μπορούμε να έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση, χωρίς να εφησυχαστούμε. Αυτό είμαστε σαν ομάδα και οι υποστηρικτές μας το βλέπουν αυτό επίσης».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com