Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Newcastle United (preview)

Liverpool – Newcastle United (preview)

H Liverpool θα επιδιώξει αύριο το απόγευμα την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη συνεχόμενη στο Anfield όπου υποδέχεται τη Newcastle, η οποία δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή. Σέντρα του αγώνα στις 19.30 ώρα Ελλάδας.

Οι Reds βρίσκονται χρονικά και αγωνιστικά σε πολύ καλή συγκυρία καθώς στα τελευταία τους τρία παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη πήραν τρεις νίκες και σκόραραν 11 φορές. Με το παιχνίδι με τη Manchester United να έρχεται την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα του Klopp σίγουρα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί με νίκη της ενδεχόμενη απώλεια των Red Devils στο Selhust Park την Κυριακή ή σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Mourinho να διατηρηθούν σε απόσταση βολής.

Από την άλλη μεριά, οι Magpies δεν αναπνέουν και πολύ άνετα μιας και βρίσκονται μόλις στο +2 από την πρώτη θέση που οδηγεί στην Championship. Η ομάδα του Rafa Benitez δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στα έως τώρα παιχνίδια της στις έδρες του Big Six φέτος και θα επιδιώξει να παρουσιάσει αύριο μία σαφώς πιο ανταγωνιστική εικόνα στο Anfield, όπου επιστρέφει για δεύτερη φορά ως προπονητής της Newcastle o Rafa Benitez.

Αγωνιστικά νέα : Ακόμη νωρίς για να δούμε τον Clyne, αμφίβολος ο Milner ενώ θα ελεγχθεί και η κατάσταση των Wijnaldum και Woodburn που προέρχονται από ίωση. Για τους φιλοξενούμενους σίγουροι απόντες οι Shelvey και Slimani ενώ κερδίζουν τη μάχη με το χρόνο οι Gayle και Ritchie.

H Liverpool υποδέχεται τη Newcastle με μοναδικό στόχο τη νίκη
H Liverpool υποδέχεται τη Newcastle με μοναδικό στόχο τη νίκη

Στατιστικά στοιχεία : -Από το 1994 έχει να κερδίσει η Newcastle στο Anfield.

-Αν η Liverpool σκοράρει, καταρίπτει ρεκόρ καθώς για πρώτη φορά θα σκοράρει επί 22 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε έναν αντίπαλο.

-Στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στο Anfield, η Newcastle είδε τέσσερις φορές παίκτη της να αποβάλλεται.

-Ο Klopp δεν έχει κερδίσει τη Newcastle ως προπονητής της Liverpool σε 3 απόπειρες.

-Αήττητη στο Anfield από τον περασμένο Απρίλιο στο πρωτάθλημα η ομάδα του Klopp.

-Δέκα ήττες σε δεκατρία παιχνίδια με ομάδες της πρώτης δεκάδας έχει η φιλοξενούμενη.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com