Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προσαρμογή του Robertson στην Liverpool

Η προσαρμογή του Robertson στην Liverpool

Ο Andy Robertson παραχώρησε μία πολύ όμορφη συνέντευξη στην ECHO, όπου μιλάει για το ξεκίνημά στην καριέρα του στην Liverpool.

Ο Σκωτσέζος διεθνής έχει προσαρμοστεί πλέον στους Reds και αυτό το δείχνει και με τις εμφανίσεις του.Ο Robertson είναι μία βασική μονάδα για τον Jurgen Klopp.

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα το να έχεις τέτοια σχέση με τους φιλάθλους.Το να ακούς να τραγουδάνε το όνομά σου, σου δίνει στήριγμα για να συνεχίσεις.Είμαι ευγνώμον για το πως με δέχθηκαν στην ομάδα»

«Θες τους φιλάθλους δίπλα σου.Νιώθω ότι δεθήκαμε αρκετά γρήγορα»

Αρκετοί παίκτες, σπαταλούν πολλά χρόνια για να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην Liverpool.Ο Andy ο οποίος ήρθε από την Hull με 100 εκατομμύρια λίρες, μπήκε γρήγορα στην καρδιά των Reds.

Η χαρά του Robertson δεν κρύβεται ούτε στην προπόνηση.
Η χαρά του Robertson δεν κρύβεται ούτε στην προπόνηση.

Ένα αριστερό μπακ, με καλές επιθετικές ενέργειες, αλλά και πολλά τρεξίματα και κοψίματα στην άμυνα.Ένας παίκτης κλειδί για τον Jurgen Klopp.

«Μπορεί να μην κάνω τα καλύτερα παιχνίδια συνέχεια, αλλά πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο.Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά και όταν βρίσκω τους επιθετικούς με τις σέντρες μου, πάντα δίνω το 100%.Έτσι ήμουν από μικρό παιδί»

«Δεν είναι μυστικό ότι πήγαινα με την οικογένειά μου στα εντός έδρας παιχνίδια της Celtic.Πάντα είχα το πάθος του ποδοσφαίρου μέσα μου.Αυτό δεν άλλαξε ούτε όταν ήμουν στην Queens Park, ούτε στην Dundee United, ούτε στην Hull και ούτε στην Liverpool.Όπου και να πάω, τα δίνω όλα»

«Πιστεύω ότι αρέσει στους φίλους της Liverpool όταν κάποιος δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.Σαν ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να κάνουμε εμφανίσεις που θα αρέσουν στον κόσμο»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com