Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Έχουμε βάθος για να συνεχίσουμε σε δύο μέτωπα»

Klopp : «Έχουμε βάθος για να συνεχίσουμε σε δύο μέτωπα»

Ο Jurgen Klopp στάθηκε στην πληθώρα επιλογών που του παρέχει το φετινό ρόστερ της Liverpool ώστε να εξυπηρετεί αυτό τη δυνατότητα της ομάδας να συνεχίσει να είναι άκρως ανταγωνιστική τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο UEFA Champions League.

Η τελευταία φορά που η ομάδα μας έφθασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης αλλά και κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2008-2009 αλλά ο Γερμανός θεωρεί πως φέτος αυτό θα ξαναγίνει.

«Στην πρώτη μου σεζόν με το Europa League και συνολικά 64 παιχνίδια ήταν δύσκολο να προπονήσεις.  Ήταν ένα γενικό πρόβλημα αυτό και όχι πρόβλημα της Liverpool.  Aν δεν παίζεις στην Ευρώπη, μπορείς όλη την εβδομάδα να προετοιμάζεσαι για το επόμενο παιχνίδι. Στην Αγγλία έχεις παιχνίδι ανά 2 ή 3 μέρες. Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι γεροί και θέλουν να παίξουν. Καλό σημάδι. Με τις εμφανίσεις τους διατηρούν την πίεση για την ενδεκάδα. Υπάρχει ο Trent για παράδειγμα και τώρα ο Gomez πρέπει να δείξει πάλι πράγματα όντας εκτός στα τελευταία παιχνίδια. Ο Moreno τραυματίστηκε και μπήκε ο Robbo. Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Το βλέπουν και τους κρατά σε εγρήγορση διότι υπάρχουν τόσα πολλά να διεκδικήσουμε ακόμη» είπε ο προπονητής της ομάδας μας προτού μιλήσει και για το ζήτημα των τραυματισμών αλλά και του rotation :

Στις πολλές επιλογές του ρόστερ στάθηκε ο Klopp
Στις πολλές επιλογές του ρόστερ στάθηκε ο Klopp

«Το πρόβλημα είναι το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο που έχεις τραυματισμούς και δεν μπορείς να ξεκουράσεις τους πάντες. Δεν μπορείς να έχεις 40 παίκτες στην ομάδα. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιοι παίξουν συνέχεια θα τραυματιστούν όταν γυρίσουν οι άλλοι τον Ιανουάριο. Και όσοι επιστρέφουν τότε δεν είναι σε ιδανική κατάσταση επειδή επιστρέφουν. Χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Η Chelsea πέρυσι έπαιξε σχεδόν με την ίδια ομάδα. Είναι καλό και βοηθάει. Δεν είχαμε τόση πολλή τύχη αλλά την ικανότητα να κάνουμε rotation. Δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ για τραυματισμούς καθώς τη μία μέρα που μιλάς για κάτι , προκύπτει κάτι άλλο. Σίγουρα όμως αν μείνει όπως τώρα, βοηθάει» κατέληξε ο Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com