Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson : «Εύχομαι να είμαι για χρόνια ακόμη αρχηγός»

Henderson : «Εύχομαι να είμαι για χρόνια ακόμη αρχηγός»

O Jordan Henderson ήταν μεταξύ όσων επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις στο Melwood

Ο Jordan Henderson μάλλον δεν έχει καταφέρει να πείσει τους περισσότερους φίλους της Liverpool για το ότι αξίζει να είναι πρώτος αρχηγός της ομάδας. Το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα. Ωστόσο ο ίδιος πραγματικά απολαμβάνει την αίσθηση και ελπίζει να παραμείνει σε εκείνον το περιβραχιόνιο.

«Φανταστικό συναίσθημα να ηγείσαι της Liverpool.  Όταν μου ζητήθηκε πρώτη φορά ήταν μεγάλη τιμή.  Σπουδαία ευθύνη αλλά νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω. Ένιωσα το σωστό άτομο να το κάνει. Το να ηγούμαι της ομάδας ειδικά στο Anfield είναι φανταστικό. Ελπίζω να το κάνω για χρόνια ακόμη. Έχουμε ηγέτες σε αυτή την ομάδα και δεν νομίζω πως βαραίνει αποκλειστικά εμένα η ευθύνη.  Πάντα είναι καλό να έχεις μερικούς αρχηγούς σε μία ομάδα, τους οποίους και τους έχουμε.  Αλλά παραμένει ακόμη μεγάλη ευθύνη και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου αλλά και να είμαι εκεί όταν με χρειάζονται οι υπόλοιποι» είπε ο πρώην μέσος της Sunderland, ο οποίος και ως χρόνια παίκτης των Black Cats ρωτήθηκε και για την επίσκεψη στο Anfield της μισητής στο Wearside, Newcastle :

Ικανό να φορά το περιβραχιόνιο θεωρεί εαυτόν ο Jordan Henderson
Ικανό να φορά το περιβραχιόνιο θεωρεί εαυτόν ο Jordan Henderson

«Είμαι μακριά από το Sunderland για πολλά χρόνια αλλά κυλά στο αίμα σου. Η οικογένειά μου είναι μεγάλοι φίλαθλοι της Sunderland. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις απέναντι στη Newcastle και ειδικά ότα κερδίζεις» συμπλήρωσε ο Hendo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com