Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλαγές στην Anfield Road ετοιμάζει η Liverpool

Αλλαγές στην Anfield Road ετοιμάζει η Liverpool

Η Anfield Road.

Η Liverpool θα αποφασίσει για την επέκταση της Anfield Road κάτι το οποίο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την χωρητικότητα του Anfield.

Η πιθανή ανακατασκευή της Anfield Road παραμένει ένα κρίσιμο project για την Liverpool.Ακόμα δεν έχει βγει τελική απόφαση για το αν θα γίνει αλλαγή στον σχεδιασμό της ή απλά μεγέθυνση της χωρητικότητας.

Ο Andy Hughes μίλησε στην ECHO και ανέφερε ότι η ομάδα δουλεύει ακριβώς το ίδιο πλάνο, όπως με την Main Stand.

Σίγουρα άμα το Anfield μεγαλώσει κατά 6000 θέσεις και παραπάνω, θα είναι ένα πολύ καλό νέο για τους φίλους των Reds οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν εισιτήριο.

Η Liverpool ετοιμάζει εργασίες όπως αυτές της Main Stand.
Η Liverpool ετοιμάζει εργασίες όπως αυτές της Main Stand.

«Η δουλειά συνεχίζεται για το project στην Anfield Road.Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το σχέδιο, η χωρητικότητα και η οικονομική βιωσιμότητα, θα βγάζουν νόημα»

«Ακόμα δουλεύουμε πάνω σε όλα αυτά τα πράγματα και κινούμαστε με τον ίδιο τρόπο όπως και με την Main Stand.Είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδο που κάνουμε και σίγουρα όταν ξεπεράσουμε αυτά τα βήματα, θα τους ενημερώσουμε όλους»

Από τότε που έγινε επέκταση της Main Stand, η Liverpool έχει βάλει στα ταμεία της ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων.Πριν γίνει η επέκταση, η Liverpool έβγαζε κέρδος γύρω στα 2 εκατομμύρια λίρες από κάθε παιχνίδι στο Anfield.Μετά την επέκταση, το ποσό αυτό έφτασε τα 3 εκατομμύρια λίρες!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com