Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πικρό φινάλε στην πορεία της U23 για το PL International Cup.

Πικρό φινάλε στην πορεία της U23 για το PL International Cup.

Η ομάδα της U23 της Liverpool αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο δέχθηκε τελικά την ήττα με 2-1 στο φινάλε της αναμέτρησης με την Porto.

Οι Reds έχοντας αποκλείσει την PSV στη φάση των 16 δεν κατόρθωσαν να κάμψουν την αντίσταση της εξαιρετικά μαχητικής Porto, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 στο φινάλε. 

Έχοντας υπόψιν και το ολοκληρωμένο παιχνίδι της Κυριακής με την Stoke στο St. George’s Park, ο Neil Critchley παρέταξε την ομάδα του με οκτώ νέα πρόσωπα στην βασική σύνθεση, εξαιρουμένων των George Johnston, Elijah Dixon-Bonner και Tony Gallagher οι οποίοι διατήρησαν θέση βασικού. Ο Mathew Virtue από την άλλη, πραγματοποίησε μια σύντομη επιστροφή στην ομάδα από τον δανεισμό του στην Notts County προκειμένου να αγωνιστεί.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε αρκετά ισορροπημένη με τους Reds να περνούν το προβάδισμα με τέρμα που σημείωσε ο Virtue στο 32ο λεπτό, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι υπογραμμίζουν δυο περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους. Στο 2ο μέρος η Porto ανέβασε ρυθμούς πιέζοντας από νωρίς τους γηπεδούχους και έτσι έφτασε στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό με τον Bruno Costa. Σημείο αναφοράς της αναμέτρησης, η εξαίρετη εμφάνιση του Danny Ward ο οποίος πραγματοποίησε καίριες επεμβάσεις δίχως να μπορεί να αποκρούσει το τέρμα του Irala στο 93ο λεπτό, το οποίο ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com