Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: το συνώνυμο του τραυματισμού

Sturridge: το συνώνυμο του τραυματισμού

Ο Sturridge με την φανέλα της West Brom.

Ο Daniel Sturridge, δυστυχώς, δε λέει να ξεφύγει από την ατυχία που τον έχει κατακλύσει και τραυματίστηκε πάλι. Η επιστροφή του στα γήπεδα έχει αναβληθεί και η Liverpool δεν είναι καθόλου χαρούμενη με αυτό.

Ο 28χρονος Άγγλος αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τη West Brom και επεδίωκε να έχει αγωνιστική δράση, προκειμένου να κατακτήσει μια θέση στην Εθνική Ομάδα της Αγγλίας στο Mundial της Ρωσίας το καλοκαίρι. Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Chelsea (μόλις στο 4′!) του άλλαξε τα σχέδια. Ο τεχνικός της West Brom, Alan Pardew ήθελε να πιστεύει πως ο Sturridge θα ήταν διαθέσιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Watford, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα του. Υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στα γήπεδα στα μέσα Μάρτη.

O Daniel Sturridge με τα χρώματα της Liverpool.

Είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την West Brom, καθώς ο Sturridge δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να «επιβιώσει» και να μείνει κατηγορία. Έχει παίξει μόνο 77′ και δεν έχει σκοράρει. Η Liverpool από την μεριά της, τον ήθελε ενεργό για να έχει φυσική κατάσταση αλλά και να τον πουλήσει με μία καλή τιμή το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com