Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε την ανανέωση με Schalke o Meyer!

Απέρριψε την ανανέωση με Schalke o Meyer!

Ακόμη ένα διαμαντάκι της Schalke o Max Meyer

O Max Meyer αποτελεί έναν παίκτη που είναι πολύ πιθανό να έχει σημειωμένο στα κιτάπια του όχι μόνο ο Jurgen Klopp αλλά και όλο το τμήμα scouting της Liverpool και όχι αδίκως αν θέλετε τη γνώμη μας.

Ο 22χρονος Γερμανός μέσος διάγει εξαιρετική χρονιά όπως και η ομάδα του Domenico Tendesco και έχει καθιερωθεί φέτος σε ένα ρόλο πιο βαθιά στη μεσαία γραμμή. Με τη Schalke να επικεντρώνεται στην ανανέωση του Goretzka , ο οποίος τελικά δεν πείσθηκε , ο Meyer είχε μείνει σε δεύτερη μοίρα. Μετά την οριστικά απώλεια του πρώτου του καλοκαίρι οι «Βασιλικοί Μπλε» κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν το φημολογούμενο στόχο των Liverpool, Arsenal, Barcelona.

Ωστόσο εκείνος φαίνεται πως απέρριψε το συμβόλαιο που του πρότεινε η Schalke παρά την αισιοδοξία που εξέφραζε η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης. Η γερμανική ομάδα μάλιστα του προσέφερε 5.000.000 ετησίως.

Βαλίτσες για εκτός Veltins Arena ετοιμάζει μάλλον ο Max Meyer
Βαλίτσες για εκτός Veltins Arena ετοιμάζει μάλλον ο Max Meyer

Υπενθυμίζουμε πως η Schalke έχασε τους Joel Matip και Sead Kolasinac με ελεύθερες μεταγραφές προς τις Liverpool και Arsenal και μένει να δούμε εάν ένα ακόμη γερμανικό διαμαντάκι θα περάσει τη Μάγχη για να αγωνιστεί στην Premier League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com