Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Johnston:»Σπουδαία η συνδρομή του Gomez για μένα».

Johnston:»Σπουδαία η συνδρομή του Gomez για μένα».

Την ευγνωμοσύνη του στον van Dijk, αλλά και σε συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας εξέφρασε με ταπεινότητα ο Joe Gomez.

Ο 19χρονος Σκοτσέζος ήταν ο παρτενέρ του Joe Gomez στην εύκολη επικράτηση της U23 την Κυριακή επί της Stoke με 4-0 στο St George’s Park.

Ο Gomez συνέβαλε και ο ίδιος στο να επιστρέψει η U23 στα επιτυχή αποτελέσματα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες.

Ο νεαρός αμυντικός μιλώντας στο Liverpoolfc.com για την εμπειρία του να παίξει διπλά στον Joe Gomez δήλωσε:»Ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστο να παίζεις δίπλα σε έναν Άγγλο διεθνή ο οποίος είναι και βασικός αυτήν την σεζόν. Σε συντονίζει συνεχώς, σε συμβουλεύει τι να κάνεις και πως να τοποθετηθείς ενώ είναι και πολύ άνετος με τη μπάλα, πράγμα που κάνει κι εσένα πιο σίγουρο. Η επιστροφή του Clyne ήταν επίσης σημαντική καθώς η 4αδα στην άμυνα ήταν εξαιρετικά συμπαγής με την παρουσία του».

Ο νεαρός αναφέρθηκε επίσης στο ερχόμενο παιχνίδι της u23 εναντίον της Porto την Τετάρτη:»Μπορώ να πω πως όλοι περιμένουν αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Η Porto είναι η νικήτρια της διοργάνωσης και γνωρίζουμε πως θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος καθώς αγωνίζονται στην 2η κατηγορία στην Πορτογαλία. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Είναι η φάση των 8 και ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά διακυβεύεται. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να υπάρξει πάντοτε ποιοτικό ποδόσφαιρο όποτε πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com