Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ζήτησα συμβουλές από τον Klopp»

Robertson: «Ζήτησα συμβουλές από τον Klopp»

Σε τρομερή κατάσταση ο Robertson.

Με το χθεσινό παιχνίδι, ο Andrew Robertson σημείωσε την 15η συμμετοχή του στα τελευταία 16 παιχνίδια της Liverpool, και ο ίδιος μίλησε για τις συμβουλές του Klopp που τον καθιέρωσαν στην βασική ενδεκάδα, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του.

«Στην αρχή της χρονιάς έπρεπε να είμαι υπομονετικός. Δεν είμαι ο τύπος που θα πιάσει τον Klopp και θα του πει ότι πρέπει να παίζω περισσότερο. Ρωτούσα “τι μπορώ να κάνω, τι μου λείπει και δεν παίζω, που μπορώ να βελτιωθώ;”» ανέφερε ο τίμιος Σκωτσέζος, ο οποίος ήταν MVP της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο Robertson έχει πάρει την θέση του Moreno στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Robertson έχει πάρει την θέση του Moreno στην αρχική ενδεκάδα.

«Μου είπε μερικά πράγματα που προφανώς θα μείνουν μεταξύ μας και δούλεψα πάνω σε αυτά, αλλά και ο Alberto έπαιζε πολύ καλά, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Ήταν άτυχος που τραυματίστηκε» συμπλήρωσε.

«Χάρηκα που επέστρεψε κι έπαιξε. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι αναστατωμένος, αλλά είναι συνολική προσπάθεια και χρειαζόμαστε όλοι. Ωστόσο, για μένα είναι ευχάριστο το ότι παίζω συνέχεια και προσπαθώ να χτίσω πάνω στην εμπιστοσύνη. Πλέον, νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ και σκοπεύω να συνεχίσω έτσι» δήλωσε στο τέλος ο Andy.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com