Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius : «Να χρησιμοποιήσουμε το μομέντουμ μας»

Karius : «Να χρησιμοποιήσουμε το μομέντουμ μας»

Ο Loris Karius θέλει η Liverpool να χτίσει πάνω στις δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες της απέναντι στις Porto και Southampton και  να συνεχίσει με νέο τρίποντο επί της West Ham σε λίγες ώρες στο Anfield.

O Γερμανός τερματοφύλακας στάθηκε στο ότι σήμερα οι Reds έχουν απέναντί τους έναν καλό αντίπαλο αλλά δεν φοβούνται κανέναν σαν ομάδα.

«Είχαμε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια οπότε επιστρέφουμε στο Anfield.  Aν είσαι η Liverpool και παίζεις εντός έδρας θέλεις να κερδίσεις ανεξαρτήτως αντιπάλου και είναι σημαντικό παιχνίδι για να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους ενόψει του τέλους της σεζόν. Η West Ham δεν είναι κακή ομάδα , έχουν βελτιωθεί με τον καινούριο προπονητή και έχουν κάποιες καλές μονάδες νομίζω. Ειδικά επιθετικά έχουν ποιότητα.  Ο προπονητής μας θα μας πει τι θέλουν να κάνουν, θα τους αναλύσουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάμε για να κερδίσουμε, να σκοράρουμε και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί» δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας της Mainz στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

Έδωσε τον τόνο ενόψει West Ham ο Loris Karius
Έδωσε τον τόνο ενόψει West Ham ο Loris Karius
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com