Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Woodburn: «Μοναδικό συναίσθημα να νικάς την United»

Woodburn: «Μοναδικό συναίσθημα να νικάς την United»

Χαρούμενος ο Woodburn για την εμφάνιση της ομάδας του στη νίκη επί της United στο UEFA Youth League

Ο Ben Woodburn πιστεύει ότι η ομαδική προσπάθεια της Liverpool, ήταν αυτή που την οδήγησε στην νίκη με 2-0 κόντρα στην Manchester United.

Η under-19 της Liverpool έπαιξε με την αντίστοιχη της Machester United για το Uefa Youth League, με τους Reds να επικρατούν με 2-0.

Ο Woodburn έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και μίλησε στην επίσημη σελίδα των Κόκκινων, για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

«Νιώθω τέλεια.Είναι σίγουρα ένα μοναδικό συναίσθημα να νικάς της Manchester United σε μία διοργάνωση όπως αυτή.Ήταν τρομερό για εμάς, αλλά και για όλη την ομάδα»

Ο Ben Woodburn πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.
Ο Ben Woodburn πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

«Πιστεύω πως όλοι παίξαμε καλά.Οι νέοι παίκτες, οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, οι παλιοί παίκτες.Όλοι έπαιξαν τον ρόλο του και πήραμε μια καλή νίκη»

«Πιστεύω το να πιέζουμε ψηλά, ήταν το πλάνο μας από την αρχή.Είδαμε μερικά βίντεο και καταλάβαμε ότι αυτός ήταν ο τρόπος που μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε»

Ο Rafael Camacho που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο, έβαλε το ένα κρίσιμο γκολ της Liverpool και έδωσε ανάσες στην ομάδα του Steven Gerrard.

«Ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα αλλά τον έχω δει να το κάνει πολλές φορές και σίγουρα θα το κάνει και άλλες», είπε ο Woodburn.

«Ήταν ένα όμορφο συναίσθημα για μας και μας έβγαλε μεγάλη πίεση στο τέλος.Είχαν την κατοχή της μπάλας και το γκολ μας βοήθησε να πάρουμε ανάσες»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com