Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Woodburn λαμπρός οδήγησε την U19 επί της United (highlights)

Woodburn λαμπρός οδήγησε την U19 επί της United (highlights)

U19

Η U19 μας πήρε την πρόκριση στους ‘8’ του UEFA Youth League, επικρατώντας με 2-0 της Manchester United στο Trenton Park.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11ο λεπτό με τον αρχηγό της ομάδας, Ben Woodburn, να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Neco Williams και να σκοράρει με κεφαλιά. Το προβάδισμα των Reds από νωρίς έπαιξε πολύ καθοριστικό ρόλο, με την ομάδα να ελέγχει το παιχνίδι καθ’όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, με τους αντιπάλους να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσουν. Αντιθέτως, η Liverpool έχασε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Dixon – Bonner να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της United.

Ο Ben Woodburn πανηγυρίζει για την U19.
Ο Ben Woodburn πανηγυρίζει για την U19.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Liverpool συνέχισε να έχει ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τους Dixon – Bonner και Jones, ενώ ο Grabara κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας σε μία ευκαιρία των αντιπάλων, κάνοντας μία εξαιρετική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά. Όμως, το αποτέλεσμα πήρε την τελική μορφή του στο 78′, με τον Rafael Camacho να σκοράρει για το 2-0.

Η ομάδα του Steven Gerrard θα αντιμετωπίσει την Manchester City στην επόμενη φάση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το δεύτερο γκολ της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com