Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Απίστευτη η ιστορία του Danny Ings»

Klopp: «Απίστευτη η ιστορία του Danny Ings»

Klopp και Ings στην προπόνηση.

Πέρασαν χρόνια από τότε που ο Danny Ings ήταν κανονικό μέλος της πρώτης ομάδας. Τα γόνατά του δεν του επέτρεψαν να έχει την καριέρα που ήθελε, όμως πλέον έχει την δυνατότητα να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και να έχει δικαίωμα στο όνειρο. Ένα όνειρο που άρχισε με την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League.

Φαντάζει όμορφη ιστορία στην πρώτη παράγραφο. Αυτό το αναγνωρίζει και ο Klopp, ο κύριος που θα γράψει εν μέρει την συνέχειά της. Προς το παρόν, έχει να πει μόνο καλά λόγια για τον μαχητή Danny.

Για την επιστροφή του Ings μίλησε ο Klopp.
Για την επιστροφή του Ings μίλησε ο Klopp.

«Είναι φανταστικό, αλλά το δικαιούταν» λέει αρχικά.«Ο Danny είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όμως πάντα παίρνει χρόνο. Όταν ήρθα, πέρασε τόσος καιρός μέχρι να μπορώ να δουλέψω μαζί του, επειδή τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση. Μετά από 2,5 χρόνια, έπαιξε στο Champions League. Απίστευτο» συμπλήρωσε, πριν μιλήσει για το πως βρέθηκε πίσω στην πρώτη ομάδα.

«Ο Danny πλέον χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας. Όμως για να φτάσει εδώ, πήγε από τον δύσκολο δρόμο. Έπαιξε πολλά παιχνίδια με την U23 και όταν είσαι επαγγελματίας και παίζεις χωρίς να είσαι πάντα ο καλύτερος, σε ενοχλεί. Είναι θέμα χρόνου συμμετοχής. Μετά, θα επιστρέψει το ταλέντο σου. Κι εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο Danny είναι μαζί μας» κατέληξε ο Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com