Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βολιδοσκοπεί Wanyama η Liverpool;

Βολιδοσκοπεί Wanyama η Liverpool;

wanyama

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Liverpool σχετικά με το θέμα Can, φέρνει όπως είναι λογικό ονόματα στο τραπέζι. Ένα από τα ονόματα τα οποία εμφανίστηκαν στην δημοσιότητα χθες το βράδυ είναι ενός παίκτη που πρόσφατα πλήγωσε την ομάδα της Liverpool σκοράροντας απέναντί της: του Victor Wanyama!

O 26χρονος μέσος της Tottenham (και πρώην της Southampton βεβαίως βεβαίως, γιατί οι συνήθειες παραμένουν συνήθειες) χρησιμοποιείται σποραδικά από τον Mauricio Pochettino μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, κάτι που δείχνει πως ίσως το μέλλον του στην ομάδα του Λονδίνου να είναι περιορισμένο και συγκεκριμένο. Για αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, τόσο η Liverpool όσο και οι Manchester United και Chelsea βολιδοσκοπούν την κατάσταση με τον Κενυάτη μέσο, ενόψει καλοκαιριού.

wanyama

Η ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο των Reds σε περίπτωση αποχώρησης του Emre Can γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι και ο Steven Gerrard ανέφερε την περίπτωση του Wanyama ως ιδανική για τους Reds. «Νομίζω πως η Liverpool χρειάζεται ένα ‘τέρας’ αμυντικό μέσο, έναν παίκτη που κρατάει την μπάλα. Ένας παίκτης στο στυλ του Wanyama, ο οποίος κάθεται στην θέση του, είναι πειθαρχημένος και δίνει προστασία στην τετράδα της άμυνας. Ο Emre μάλλον φεύγει το καλοκαίρι, ενώ ο Keita είναι 8άρι, περισσότερο ντριμπλαδόρος και τρεχαντήρι» είπε ο Gerrard, με τα τελευταία ρεπορτάζ μάλλον να δίνουν περισσότερη ουσία στις… αθώες δηλώσεις του!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com