Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαίωση για Alisson από Sky Sports!

Επιβεβαίωση για Alisson από Sky Sports!

O Alisson δεν αισθάνεται άνετα που θα αντιμετωπίσει τον Salah

Και από το πουθενά μεταγραφική… φασαρία! Σύμφωνα με «φρέσκο» ρεπορτάζ του Sky Sports, οι Reds έχουν επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για τον Alisson Becker, τερματοφύλακα της Roma και ήδη έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του παίκτη, προσπαθόντας να κινηθούν για την απόκτησή του ενόψει καλοκαιριού!

Αυτό το ρεπορτάζ έρχεται σε μία περίοδο που ο Loris Karius παίρνει παιχνίδια στα γάντια του ως το νέο νούμερο 1 της Liverpool και δείχνει πως χαίρει της εμπιστοσύνης του Jurgen Klopp. Όμως ο Γερμανός τεχνικός δεν δείχνει να ευφησυχάζεται και έχει στο στόχαστρό του τον Βραζιλιάνο κίπερ των Ρωμαίων! Όπως αναφέρει ο Lyall Thomas στο ρεπορτάζ του, πηγές του Αγγλικού μέσου από την Ιταλία μιλάνε για ύπαρξη επαφών μεταξύ Liverpool και Roma ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο.

Alisson

Οι Reds θέλουν να κλείσουν τον παίκτη ακόμα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενόψει καλοκαιριού, καθώς από την πλευρά της η Roma πιέζει τον 26χρονο Βραζιλιάνο για νέο συμβόλαιο, ώστε να τον πουλήσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή, μιας και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και είναι μάλιστα από αρκετές τοπ ομάδες της Ευρώπης, όπως η Real Μαδρίτης και η Paris Saint-Germain. Η τιμή του τερματοφύλακα φημολογείται πως είναι γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αν πλησιάζει το τελικό ποσό που τυχόν δαπανήσει η Liverpool για τον παίκτη θα αποτελεί – μακράν του δεύτερου – μεταγραφικό ρεκόρ για τερματοφύλακα. Ο Alisson έχει 22 εμφανίσεις με την ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com