Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > H πρόκληση του Carragher στον Mane!

H πρόκληση του Carragher στον Mane!

Πολλά γκολ και στο Anfield θα ψάξουν οι παίκτες του Klopp

Ο Sadio Mane έκανε ίσως μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις εδώ και πολύ καιρό στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Porto! O Σενεγαλέζος εξτρέμ των Reds σκόραρε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για την μεγάλη επικράτηση της ομάδας του Jurgen Klopp, όμως ήταν το δεύτερο του ημίχρονο στο οποίο πραγματικά έλαμψε. Εκεί, ο Sadio ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με το χατ τρικ, το οποίο, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στο post game interview, ήταν αποτέλεσμα της πρόκλησης του Jamie Carragher στο ημίχρονο!

«Είναι καλός μου φίλος ο Carragher» είπε ο Mane. «Στο ημίχρονο με προκάλεσε να σκοράρω περισσότερα γκολ και του είπα ότι θα προσπαθήσω και ευτυχώς έβαλα τρια, οπότε απόψε είμαι τόσο χαρούμενος» κατέληξε, ενώ έπειτα ρωτήθηκε για το πως του φαίνεται ο φετινός του ρόλος στα αριστερά της επίθεσης των Reds.

O Carragher τοποθετήθηκε για την υπόθεση Coutinho.

«Παίζω στα αριστερά φέτος, αν και h αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει να είμαι δεξιά σε όλη μου την καριέρα. Όμως είμαι εδώ για την ομάδα και θα παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητήσουν να παίξω» είπε ο Σενεγαλέζος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com