Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ακριβώς όπως έπρεπε η εμφάνισή μας»

Klopp: «Ακριβώς όπως έπρεπε η εμφάνισή μας»

Τα δικά της όπλα έχει σαν ομάδα η Liverpool σύμφωνα με τον Klopp

Δηλώσεις μετά από το τέλος του αγώνα με την Porto έκανε ο Jurgen Klopp, ο οποίος μίλησε για την απίστευτη εμφάνιση της ομάδας και της άμυνας ξεχωριστά.

«Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Ακριβώς τόσο καλή όσο χρειαζόταν, οπότε στο τέλος ήταν ένα υψηλό σκορ, όμως όλοι είδαν ότι στο παιχνίδι δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και η Porto ήταν δυνατή. Είχαν τις στιγμές τους και σκοράραμε στις σωστές στιγμές».

«Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες συνολικά, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο γιατί αμυνθήκαμε καλά. Η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου για μένα, όπως είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια, ήταν όταν ο Salah γύρισε πίσω κι έκλεψε την μπάλα στο κέντρο – αυτό χρειαζόμασταν και μόνο αν δουλεύαμε έτσι θα ήμασταν επιτυχείς. Ωστόσο, απόψε κάναμε τα σωστά πράγματα στις σωστές στιγμές και κερδίσαμε» ανέφερε, πριν ερωτηθεί αν πιστεύει ότι ήταν εμφάνιση ομάδας.

Δηλώσεις μετά από το τέλος του αγώνα με την Porto έκανε ο Jurgen Klopp, ο οποίος μίλησε για την απίστευτη εμφάνιση της ομάδας και της άμυνας ξεχωριστά
Δηλώσεις μετά από το τέλος του αγώνα με την Porto έκανε ο Jurgen Klopp, ο οποίος μίλησε για την απίστευτη εμφάνιση της ομάδας και της άμυνας ξεχωριστά

«Απόλυτα. Αμυνθήκαμε εξαιρετικά και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Η Porto είναι πρώτη στο πρωτάθλημα  και δεν είσαι πρώτη αν δεν παίζεις καλά. Είναι μία επιθετικά προσανατολισμένη ομάδα, οπότε η άμυνα ήταν πολύ σημαντική».

«Όλη η ομάδα ήταν καλή και στα δυο μισά του γηπέδου. O Robbo έκανε απίστευτη εμφάνιση, και καμιά φορά ξεχνάς πόσο χρονών είναι ο Trent, οπότε ήταν πολύ καλά σήμερα. Επίσης, το κέντρο δούλεψε άψογα και είναι το πιο σημαντικό, μας βοήθησαν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό» συμπλήρωσε. Όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Kloppo

«Όχι, φυσικά και δεν έχει κριθεί ακόμα η πρόκριση. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο Anfield, όπου σκοπεύουμε να τα δώσουμε όλα μπροστά στο κοινό μας» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com