Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μια διαστημική Liverpool… να την ερωτευτείς!

Μια διαστημική Liverpool… να την ερωτευτείς!

Πολλά γκολ και στο Anfield θα ψάξουν οι παίκτες του Klopp

Μια διαστημική Liverpool έκανε έναν απίστευτο περίπατο στο Dragao, διαλύοντας την Porto με 0-5, σε ένα ματς που αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για τους Reds.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ επιφυλακτικά και για τις δύο ομάδες με τη Liverpool να έχει ανούσια κατοχή και την Porto να ενδιαφέρεται περισσότερο να κρατήσει το μηδέν παρά να δημιουργήσει! Παρόλα αυτά η πρώτη φάση ανήκει στους Πορτογάλους με τον καταπληκτικό σήμερα Dejan Lovren να κόβει με τάκλιν το σουτ του Otavio στο 11′.

Στο 24′ ο Salah επέλεξε να πασαρει αλλά τελευταία στιγμή τον έκοψε η άμυνα με τάκλιν. Στην επόμενη φάση η επικίνδυνη σέντρα του Robertson κόβεται λίγο πριν φτάσει στο κεφάλι του Firmino!

Πριν καταλάβουμε τι έγινε το σουτ του Mane πνίγει ο goalkeeper και ανοίγουμε το σκορ στο 25′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Milner μετά από μαγική ενέργεια στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στο rebound ο Salah με σλάλομ σε τηλεφωνικό θάλαμο γράφει το 0-2! Κι εκεί που περιμέναμε την αντίδραση της Porto συνέβη το ακριβώς αντίθετο!!! Απόλυτη κυριαρχία για την ομάδα μας..

Εντέλει η Porto έκανε τη δεύτερη φάση της στο 43′ αλλά το σουτ του Soares έφυγε ξυστά άουτ!

Ιπτάμενος Salah, κάνει το 0-2 της Liverpool απέναντι στην Porto
Ιπτάμενος Salah, κάνει το 0-2 της Liverpool απέναντι στην Porto

Στο δεύτερο ημίχρονο η Porto ξεκίνησε με διάθεση αλλά η φαρμακερή αντεπίθεση της Liverpool στο 53′ με την πάσα του Salah, το σουτ του Firmino και το rebound/goal του Mane, απλοποίησε τα πράγματα.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο επόμενο τέταρτο με την ομάδα μας να παίζει εξαιρετικά έξυπνα. Στο 70′, ο πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο, Mane, κόβει τη μπάλα, κατεβαίνει από τον άξονα, ανοίγει αριστερά στον Milner, αυτός με τη μία βγάζει την assist στον Firmino και αυτός γράφει το 0-4 πανηγυρίζοντας με διπλό… ζεϊμπέκικο!!!

Αμέσως μετά η Porto προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Van Dijk έκοψε τον Soares.

Ο Mane, ο οποίος δε θύμιζε σε τίποτα μέχρι σήμερα τον περσινό Σενεγαλέζο, «ξεμπουκώνει» επιτέλους με χατ-τρικ μετά από φανταστικό σουτ στο 85′.

Ένα ματς το οποίο αντέχει μόνο σε μονόπλευρη θετική κριτική και επίσης σε μονόπλευρη αρνητική κριτική, βρίσκει εξαιρετική όλη την Liverpool, μηδενός εξαιρουμένου, τον Lovren να πραγματοποιεί διαστημική εμφάνιση, τον Mane να ξεσπά, τον Wijnaldum να είναι… Solid, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει επίσης στους Salah και Firmino για τα «τρεξίματα» τους σε όλο το γήπεδο, καθώς επίσης και στους αλάνθαστους Milner και Robertson.

Έτσι, η Liverpool παίρνει από σήμερα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League και απολαμβάνει ένα 10ήμερο ξεκούρασης μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην West Ham.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com