Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp:»Η αποχώρηση Coutinho βοηθά τον Firmino να εκτιμηθεί περισσότερο»

Klopp:»Η αποχώρηση Coutinho βοηθά τον Firmino να εκτιμηθεί περισσότερο»

Ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool υποστήριξε τον Roberto Firmino, προτρέποντας τον να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην αναμέτρηση με την Porto.

Ο Firmino είναι ο πρώτος σκόρερ της Liverpool στο εφετινό Champions League με 6 τέρματα.

Αναφερόμενος στον Βραζιλιάνο ο Jurgen Klopp δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι: »Όταν ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο είπα αμέσως πως ήμουν χαρούμενος που ο Roberto είναι εδώ. Δεν νομίζω πως έχει βελτιώσει την απόδοση του προσφάτως, άλλα ίσως γίνεται πιο εμφανές καθώς οι <<καταστάσεις>> του δεν επισκιάζονται πλέον από εκείνες του Philippe Coutinho. Έτσι έχουν τα πράγματα».

»Είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης και δεν είναι αναγκαίο να είναι συνέχεια εκείνος που θα ξεχωρίζει. Όσο συχνότερα μπορεί να είναι, αυτό είναι αρκετό».

Κλείνοντας την συζήτηση για τον Firmino ο Γερμανός συμπλήρωσε: »Είναι υποτιμημένος; Δεν νομίζω τώρα πια. Δεν ξέρω τι σκέψεις κάνουν άλλοι άνθρωποι γι’αυτον άλλα όσοι έχουν <<ποδοσφαιρικό>> μυαλό τον κρίνουν ορθά».

Μεταξύ άλλων ο Jurgen Klopp επεσήμανε πως θα κάνει αλλαγές στη μεσαία γραμμή της ομάδας ελλείψει Emre Can λόγω συμπληρωμένων κίτρινων καρτών, καθώς και ότι ο Loris Karius θα είναι η επιλογή του για τα γκολ ποστ στην σημερινή αναμέτρηση.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com