Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα για την U23 στο Premier League Cup

Ήττα για την U23 στο Premier League Cup

Η U23 δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Bristol και ηττήθηκε με 1-0 από την Bristol City για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Premier League Cup.

Πριν την αρχή του παιχνιδιού, οι Reds ήταν πρώτοι στην διαφορά τερμάτων με τους αντιπάλους τους και πήγαιναν για την πρώτη θέση, όμως πλέον βρίσκονται δεύτεροι, τρεις βαθμούς πίσω από την City. Με πολλούς παίκτες της U18 να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, η U23 στάθηκε άτυχη, καθώς στην μόνη φάση της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, το φάουλ του Opi Edwards κόντραρε στο τοίχος και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του ανήμπορου Kelleher.

Ντεμπούτο στην U23 με ήττα για τον Edvard Tagseth.
Ντεμπούτο στην U23 με ήττα για τον Edvard Tagseth.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Toni Gomes που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Forest Green Rovers της League 2, πλησίασε στην ισοφάριση στο 75′, ωστόσο η κεφαλιά του κατέληξε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, και κάπως έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Πλέον η u23 πρέπει να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική από την Stoke εκτός έδρας, η οποία είναι τρίτη με 7 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Liverpool.

Liverpool U23: Kelleher, Masterson, Lewis, Clayton, Gallacher, Dixon – Bonner (Tagseth 89′), Camacho, Kane, Gomes, Jones, Dhanda

Αναπληρωματικοί: Millar, George, N. Williams, R. Williams.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com