Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σπάνια καθαρίζει η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι»

Klopp: «Σπάνια καθαρίζει η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι»

Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη τύπου

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Jurgn Klopp, ο οποίος δεν έλαβε και τις καλύτερες ερωτήσεις, ωστόσο απάντησε για την υπόθεση πρόκριση και το πιθανό σύστημα της Porto.

«Έχετε δει να συμβαίνει συχνά στο Champions League; Ότι ένα παιχνίδι αποφασίζει την υπόθεση πρόκριση; Δεν το έχω σκεφτεί, ωστόσο πιστεύουμε στο Anfield. Αλλά για να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη της έδρας στο δεύτερο παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε την δουλειά στο πρώτο παιχνίδι. Σκοπεύουμε να πάρουμε αποτέλεσμα για να έχουμε την ευκαιρία στο δεύτερο παιχνίδι. Αλλά θα είναι δύσκολο, το ξέρουμε» είπε ο Γερμανός τεχνικός, πριν κληθεί να γίνει μάντης Κάλχας…

Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη τύπου
Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη τύπου

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το σύστημα δεν θα κερδίσει ποτέ από μόνο του το παιχνίδι. Μετράνε οι παίκτες, οι αποφάσεις που παίρνουν και οι σωστές κινήσεις την σωστή στιγμή. Το να δίνεις την καρδιά σου στο γήπεδο» είπε, πριν δώσει τον σεβασμό του στην Porto.

«Σέβομαι την Porto. Είναι μία μίξη ποδοσφαίρου και μάχης, εμπειρίας και νιάτων, πολύ οργανωμένη. Μου αρέσει. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουν παίξει είκοσι φορές απέναντι σε μία ομάδα σαν κι εμάς. Δεν είμαστε τόσο κακοί και το ξέρουμε. Θέλουμε να το δείξουμε και θα ξέρουμε σε 2 εβδομάδες από τώρα. Πιστεύω ότι είναι κλειστή κούρσα, αλλά δεν έχω πρόβλημα» δήλωσε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com