Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Παιχνίδι με μπόλικη τακτική στο Dragao

Liverbet : Παιχνίδι με μπόλικη τακτική στο Dragao

Στο Dragao καλείται η Liverpool να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League. Με πολύ καλή ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι μετά το 0-2 επί της Southampton που επανέφερε και τη στήλη μας στο δρόμο των επιτυχιών μιας και επιβεβαιώθηκε το εύρος των 2-3 γκολ.

Πάμε να δούμε όμως το αποψινό παιχνίδι.  Δεδομένο πρώτο το ευρωπαικό dna και των συλλόγων. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην πρωταγωνιστούν σε τέτοια παιχνίδια ωστόσο είναι δύο ομάδες που ξέρουν καλά τη διοργάνωση. Δεδομένο δεύτερο η δυσκολία που αντιμετωπίζει σε πορτογαλικό έδαφος η Liverpool. Ενδεικτικό πως δεν κέρδισε σε καμία από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Δεδομένο τρίτο είναι πως ο Sergio Conceicao σαν Πορτογάλος προπονητής που σέβεται τον εαυτό του σε νοκ άουτ ματς θα είναι πολύ προσεκτικός. Όσο και αν έχει καταφέρει την Porto να παίζει ποδόσφαιρο που ταιριάζει στην ταυτότητά της, ξέρει πως δεν θα κερδίσει μάλλον ένα παιχνίδι που θα πάει σε ασταμάτητο τρέξιμο.

Στο Dragao το ενδιαφέρον της σημερινής μας ημέρας
Στο Dragao το ενδιαφέρον της σημερινής μας ημέρας

Ο Klopp ξέρει πως το γκολ πρέπει να είναι στόχος αλλά από την άλλη η Liverpool ανά διαστήματα θα πρέπει να είναι και σε πιο set παιχνίδι ώστε να παγώσει το transition της Porto αλλά και να μην παρασυρθεί από την ατμόσφαιρα που σίγουρα θα είναι καυτή. Παιχνίδι που στα μάτια μας δύσκολα θα ανοίξει υπερβολικά σε σκορ αλλά δεν πάει και για 0-0. Λογικό εύρος γκολ λοιπόν τα 2-3 γκολ και ίσως αξίζει και μία ζαριά στην ισοπαλία για κάποιους που ψάχνουν ζητούμενα.

Βασική πρόταση : Porto – Liverpool : 2-3 γκολ, 2.08 (Stoiximan)

Ρίσκο : Porto – Liverpool : X, 3.50 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com