Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ragnar Klavan: «Τα πάντα για την ομάδα!»

Ragnar Klavan: «Τα πάντα για την ομάδα!»

O Klavan απέναντι στον Shane Long

Ο Ragnar Klavan μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Όμως σίγουρα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ομάδας! Αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά στην πρόσφατη συνέντευξή του στο LiverpoolFC.com, στην οποία ξεκαθάρισε πως ο ερχομός του Virgil Van Dijk δεν αλλάζει τίποτα για αυτόν, αλλά πως όσο και όπως του ζητηθεί, θα είναι εκεί για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει!

«Για εμένα δεν ισχύει το ότι νιώθω καλά μόνο όταν παίζω βασικός» είπε ο Εσθονός. «Για εμένα, αν υπογράψω σε μία ομάδα κάνω τα πάντα για εκείνη, ό,τι κι αν χρειαστεί και προφανώς πάντα θα έχεις διαφορετικές περιπτώσεις να χειριστείς. Εδώ οι καταστάσεις είναι αλλιώς. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και λόγω της Premier League αλλά και των Κυπέλλων και του Champions League κανείς δεν παίζει σε όλα τα παιχνίδια. Γι’αυτό χρειάζεσαι μεγαλύτερο ρόστερ για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Οπότε για εμένα είναι όλα για το καλό της ομάδας, έτσι είμαι και σαν χαρακτήρας έτσι κι αλλιώς.»

Ευελπιστεί να επιστρέψει γρήγορα ο Klavan.

Ο Ragnar μπορεί να άργησε να φτάσει στο πιο ψηλό επίπεδο, αυτό της Premier League, όμως αυτό δεν σήμαινε ότι μέχρι τότε σκέφτηκε να παρατήσει το όνειρό του και το να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί:

«Είμαι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Ήμουν λίγο… καθυστερημένος στην άνοδο της καριέρας οπότε αυτό ήταν ο στόχος και το όνειρα μου. Ήρθα στα 30 εδώ, αλλά αυτό έγινε γιατί δεν σταμάτησα να δουλεύω, πάντα πίστευα τον εαυτό μου και τις ευκαιρίες που μπορούσαν να μου δοθούν. Αν τη στιγμή που σταματούσα το ποδόσφαιρο κοιτούσα πίσω και έβλεπα ότι προσπάθησα, ακόμα και να μην έκανα ποτέ το βήμα για την Αγγλία θα ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου» κατέληξε ο Ragnar.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com