Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε στο πρώτο τρίλεπτο ο Sturridge

Τραυματίστηκε στο πρώτο τρίλεπτο ο Sturridge

Τραυματίστηκε ο Sturridge.

Ο Daniel Sturridge τραυματίστηκε στα πρώτα 3 λεπτά του χθεσινού αγώνα της West Brom με την Chelsea στο Stamford Bridge για το πρωτάθλημα.

Ο Sturridge έχει παραχωρηθεί δανεικός στην West Brom έως το τέλος της σεζόν.Το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του όμως με την Chelsea, δεν ήταν ιδανικό.

Ο Άγγλος striker, τραυματίστηκε με το ξεκίνημα του αγώνα και οι άνθρωποι της West Brom ευελπιστούν να μην έχει κάτι σοβαρό.

Αυτός είναι ένας ακόμη τραυματισμός που χτυπάει τον Daniel.Ο ίδιος, έφυγε από την Liverpool και πήγε στην ομάδα του Alan Pardew για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Sturridge με την φανέλα της West Brom.
Ο Sturridge με την φανέλα της West Brom.

Ο Sturridge θέλει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αγγλίας, αλλά άμα είναι ο τραυματισμός του σοβαρός, πάλι δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Ο Pardew σοκαρίστηκε που ο Άγγλος χτύπησε τόσο νωρίς στο ματς και ευελπιστεί να είναι καλά.

«Ήταν άσχημο που χάσαμε τον Daniel στην πρώτη του κούρσα.Αυτό δεν μας έδωσε το καλύτερο ξεκίνημα.Δεν μπορούμε να βάλουμε τα γκολ που θα μας οδηγήσουν στις νίκες, οπότε ελπίζουμε ο Sturridge να επιστρέψει σύντομα.Τον χρειαζόμαστε στην ομάδα»

«Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.Συνέβη πολύ νωρίς στο παιχνίδι οπότε είναι λίγο δύσκολο να χτύπησε σοβαρά.Ίσως μείνει εκτός για το παιχνίδι του FA Cup το Σάββατο.Ευχόμαστε μέσα στις επόμενες βδομάδες να είναι πάλι μαζί μας»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com