Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Έκανα την δουλειά μου, κοιτάμε την Porto τώρα»

Karius: «Έκανα την δουλειά μου, κοιτάμε την Porto τώρα»

Έδωσε τον τόνο ενόψει West Ham ο Loris Karius

Ο Loris Karius μίλησε για την σημαντική νίκη κόντρα στην Southampton αλλά και για την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε κόντρα στους Άγιους.

Ο Γερμανός goalkeeper, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση χθες το απόγευμα κόντρα στην Southampton.Οι επεμβάσεις του, παίξανε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα.

Η γρήγορη απόφαση του Karius να πετάξει την μπάλα στο Chamberlain μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, οδήγησε την Liverpool στο 1-0.

«Αυτή είναι η δουλειά μου, να βρίσκομαι σε ετοιμότητα όταν η ομάδα με χρειάζεται.Το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο πιο δύσκολο από το δεύτερο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου»

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.Είδαμε τα άλλα αποτελέσματα, είδαμε την Tottenham να νικάει αλλά κάναμε την δουλειά μας.Κρατήσαμε το μηδέν και βάλαμε τρομερά γκολ.Αυτό είναι το μόνο που θέλαμε»

Ο Karius βοήθησε πολύ στο πρώτο γκολ.
Ο Karius βοήθησε πολύ στο πρώτο γκολ.

«Είναι καλό να πάμε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και να έχει προηγηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί νιώθουμε δυνατοί.Θα ξεκουραστούμε και θα επικεντρωθούμε στην Porto, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

Ο Karius αναφέρθηκε στην θέση του ως βασικός τερματοφύλακας της Liverpool, αλλά και στον χρόνο συμμετοχής που έχει.

«Είναι ωραίο που πλέον παίζω βασικός.Το να παίρνω χρόνο συμμετοχής κάθε βδομάδα είναι πολύ σπουδαίο.Είμαι ακόμα νέος»

«Έχω αρκετές εμπειρίες από το παρελθόν αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις κάθε βδομάδα, από το να παίζεις κάθε δύο βδομάδες σε ένα παιχνίδι»

«Η αυτοπεποίθησή που μεγαλώνει και συνηθίζω πάλι το να παίζω κάθε βδομάδα.Είναι πολύ καλό για μένα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com