Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ings: «Άφησα την απόφαση για μένα στον προπονητή μου»

Ings: «Άφησα την απόφαση για μένα στον προπονητή μου»

Klopp και Ings στην προπόνηση.

Ο Danny Ings πέρασε δύσκολα χρόνια στο Merseyside. Οι απανωτοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν την καριέρα που θα ήθελε να κάνει, όμως πλέον έχει μια νέα ευκαιρία πίσω στην ομάδα και μιλάει στην ECHO για την παραμονή του στην ομάδα και για το Southampton.

«Ήταν ανακούφιση για μένα. Δούλεψα πολύ σκληρά για να επιστρέψω και τώρα είμαι πίσω στην ομάδα. Το πρώτο που φοβόμουν καθώς επέστρεψα ήταν μην χάσω την αίσθηση του γκολ. Ανησυχούσα αν οι τοποθετήσεις μου ήταν σωστές, αλλά όσο περνάει ο καιρός αυτό επιστρέφει και είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσω ξανά την αίσθηση του γκολ» δηλώνει για την επιστροφή του.

Ωστόσο, υπήρχαν πολλές ομάδες που τον ήθελαν δανεικό τον χειμώνα. Η γνώμη του;

Klopp και Ings στην προπόνηση.
Klopp και Ings στην προπόνηση.

«Το είχα αφήσει στον προπονητή μου. Εγώ απλά έσκυψα το κεφάλι και συνέχισα να προπονούμαι σκληρά, ελπίζοντας ότι θα παραμείνω. Όταν άκουσα τα λόγια του προπονητή μου, ηρέμησα. Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση για τις επόμενες εβδομάδες» είπε, πριν πάει στον επόμενο σταθμό.

Southampton. Ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα προάστιο έξω από το Bournemouth, το οποίο εντάσσεται στην ευρύτερη περιοχή. Και είναι κυριολεκτικά σαν να επιστρέφει σπίτι του.

«Είναι η πόλη μου και μεγάλωσα βλέποντάς τους. Έχω παίξει μερικά παιχνίδια εκεί με την Burnley και πάντα είναι ευχαρίστηση να επιστρέφω. Έχω πολλούς ανιψιούς και ανιψιές εδώ που έρχονται και με βλέπουν όποτε παίζω. Ελπίζω να πάρω λίγο χρόνο ώστε να με δουν» ανέφερε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com