Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Matip: » Δεν είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής»

Matip: » Δεν είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής»

matip

Ανήμερα της 50ης του εμφάνισης με τους Reds στην Premier League, ο Joel Matip δεν εμφανίστηκε και τόσο ικανοποιημένος με το επίπεδο των αποδόσεων του ως τώρα.

Μίλησε για τον Van Dijk ο Matip.
Ο Matip έγινε μέλος της Liverpool το καλοκαίρι του 2016.

»Είναι εντάξει αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα κι ελπίζω πως θα ακολουθήσουν πολλά καλύτερα παιχνίδια, δηλώνει στο Liverpoolfc.com ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τους Αγίους.

»Υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα, ο καθένας το γνωρίζει εκ των προτέρων. Διαθέτουν μεγάλη ποιότητα, ωστόσο, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Κάνουμε την δουλειά μας κοιτάζοντας μπροστά και είμαστε αισιόδοξοι  πως θα τα καταφέρουμε. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση και πρέπει να είμαστε 100% προσηλωμένοι για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Ο Matip κάνοντας επίσης λόγο για τον νέο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας δήλωσε: »Είναι εξαίρετος άνθρωπος, γελάμε μαζί. Με την ποιότητα του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα καθώς είναι ένας ολοκληρωμένος αμυντικός, με φυσικά προσόντα, χρήσιμος σε κάθε περίσταση.

Κλείνοντας ο Matip έκανε ξανά λόγο για τους προσεχείς αντιπάλους των Reds: »Έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί βρίσκονται σε αυτήν την θέση, καθώς διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στο ράστερ τους. Αποτελούν πάντα πηγή κίνδυνου ακόμη κι αν δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αυτή τη στιγμή. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους αποτρέψουμε».

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com