Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν είναι θαύμα της μιας σεζόν ο Salah»

«Δεν είναι θαύμα της μιας σεζόν ο Salah»

Δεν ακούει καθόλου φήμες για αποχώρηση από τη Liverpool o Φαραώ

Η σεζόν που διανύει ο Mohamed Salah καθιστά τα 40.000.000 που δαπάνησε η Liverpool να μοιάζουν με την…«κλοπή» της χρονιάς και βάζουν εύλογα τον Αιγύπτιο στην εξίσωση για την καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς στην Premier League.

O Steve McManaman θεωρεί πάντως πως τα φετινά νούμερα του «Φαραώ» δεν είναι τυχαία και τον περιμένει εξίσου πολύ καλό και την επόμενη σεζόν :

Ο Salah σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Tottenham.
Ο Salah σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Tottenham.

«Φαίνεται πως θα σκοράρει γκολ για πολύ καιρό.  Βλέπεις τον Harry Kane και όταν σκόραρε πρώτη φορά 25 γκολ τον περίμενες να σκοράρει και την επόμενη τόσα επειδή είναι πολύ καλός.  Και ο Salah δείχνει πως μπορεί να το κάνει κάθε σεζόν.  Αν συνεχίζει να νιώθει τόσο άνετα, τον φαντάζεσαι εύκολα να το κάνει.  Ακόμη και όταν χάνει ευκαιρίες είναι στη σωστή θέση.  Είναι σε θέσεις που πιστεύεις πως δεν θα έπρεπε να είναι αλλά είναι τόσο γρήγορος που ξεφεύγει από τους αμυντικούς και ακόμη και σε μικρούς χώρους μπορεί να ελευθερωθεί.  Βλέπεις το γκολ με την Tottenham και λες δεν μπορούσε να το κάνει από εκεί αυτό. Είναι φανταστικό το πως καταφέρνει να ξεμαρκαριστεί και να έχει χώρο για σουτ. »  δήλωσε ο McManaman μετά από προπόνηση στα πλαίσια του παιχνιδιού θρύλων της Liverpool με αντίστοιχους της Bayern Munchen.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com