Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κολακεύτηκε από τη σύγκριση με τον Fowler o Firmino

Κολακεύτηκε από τη σύγκριση με τον Fowler o Firmino

Firmino

Ο Bobby Firmino πέτυχε απέναντι στη Manchester City ένα από τα ομορφότερα γκολ του με τη φανέλα της Liverpool αλλά και ένα από τα ομορφότερα που θα δούμε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν από την ομάδα μας.

Το γκολ αυτό αμέσως έγινε viral σε βιντεάκι που δείχνει την εκπληκτική ομοιότητά του σε εκτέλεση με ένα γκολ που είχε πετύχει ο Robbie Fowler απέναντι στη Manchester United. Και ασφαλώς ο Firmino έγινε και αυτός γνώστης της σύγκρισης από φίλους της ομάδας.

Και δήλωσε κολακευμένος από τη σύγκριση με το γκολ του πρώην επιθετικού θρύλου των «Κόκκινων». «Είδα τις συγκρίσεις με τον Fowler επειδή μου ήρθε ένα τέτοιο παράδειγμα στο Instagram» είπε ο Bobby προτού συνεχίσει :

Ο Firmino δεν έκρυψε τη χαρά του για τη σύγκριση του συγκεκριμένου γκολ του με τον Fowler
Ο Firmino δεν έκρυψε τη χαρά του για τη σύγκριση του συγκεκριμένου γκολ του με τον Fowler

«Χάρηκα πολύ για αυτή τη σύγκριση. Με ευχαριστεί να συγκρίνεται το γκολ μου με έναν θρύλο και έναν εξαιρετικό σκόρερ.  Όταν δεν σκοράρω, δεν είμαι χαρούμενος. Πάντα μου αρέσει να σκοράρω και να προσφέρω γκολ στην ομάδα» συμπλήρωσε ο  πρώην παίκτης της Hoffenheim και εμείς ευχόμαστε πολλές τέτοιες συγκρίσεις διότι θα έχουμε δει πολλά πανέμορφα τέρματα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com