Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα εξέλιξη στην φημολογία για τον Isco

Νέα εξέλιξη στην φημολογία για τον Isco

Isco

Η φυγή του Philippe Coutinho έχει προκαλέσει ένα νέο κύμα ονομάτων στο ρεπορτάζ της ομάδας, με το τελευταίο όνομα να είναι αυτό του Isco.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Real Madrid φέρεται να ενδιαφέρει την Liverpool, χωρίς οι πηγές που γράφουν την παραπάνω φήμη να είναι έμπιστες. Ωστόσο, το μέλλον του παίκτη φαίνεται να είναι μακριά από την Μαδρίτη, αν πιστέψουμε το σημερινό δημοσίευμα της AS.

H μαδριλένικη εφημερίδα αναφέρει ότι ο Zinedine Zidane είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον Ισπανό άσο το καλοκαίρι, καθώς δεν έχει βρει θέση στην ενδεκάδα της Real. Μάλιστα, αυτό είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο θα χαροποιούσε και τον ίδιο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η Mirror, η οποία αναμεταδίδει το ρεπορτάζ, αναρωτιέται αν υπάρχει η πιθανότητα να τον δούμε στο Anfield, ενώ εγώ θα αναρωτηθώ ποιος από τους Zidane και Isco θα φύγει πρώτος από την Real φέτος. Εξάλλου, καμία έμπιστη πηγή δεν έχει αναδείξει τόσα χρόνια το όνομα του Isco για την ομάδα. Ίσως και να φύγει, όμως μοιάζει απίθανο το Anfield να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Isco
Isco
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com