Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino : «Πάντα θέλω να σκοράρω γκολ για την ομάδα»

Firmino : «Πάντα θέλω να σκοράρω γκολ για την ομάδα»

Διαφορετικές οι πορείες των Firmino και Suarez σύμφωνα με τον πρώτο

Ο Roberto Firmino διάγει μία φανταστική σεζόν. Κορυφαία σε νούμερα αλλά και εμφανίσεις για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος παίζει ασταμάτητα και αποτελεί έγνοια των φίλων της ομάδας ώστε να αντέξει το ντεπόζιτο της αντοχής του. Ο ίδιος τόνισε πως ποτέ δεν είναι χαρούμενος με τον εαυτό του αλλά θέλει να σκοράρει συνέχεια και να βοηθά παντί τρόπο.

«Ποτέ δεν είμαι χαρούμενος. Θέλω περισσότερα πράγματα συνέχεια.  Αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να τελείωσει η καριέρα μου θέλω κι άλλα πράγματα από τον εαυτό μου.  Πάντα θέλω να σκοράρω συνέχεια αλλά και να κάνω τα πάντα για να βοηθώ την ομάδα μου. Αυτό με χαροποιεί επειδή ξέρω ότι βοηθάω την ομάδα να σκοράρει. Σκοπεύω να σκοράρω όσα περισσότερα μπορώ για να κερδίζουμε παιχνίδια» δηλώνει ο φανταστικός Bobby , ο οποίος έχει γίνει χωρίς αντίρρηση ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Ο Firmino διανύει μια φανταστική  σεζόν.
Ο Firmino διανύει μια φανταστική σεζόν.

Γκολ, πάθος, αφοσίωση αλλά και απίστευτα σκληρή δουλειά σε κάθε γωνιά του τερέν μόνο να σε κάνουν να τον αγαπήσεις επιτρέπεται. Και έρχεται σύντομα ελπίζουμε νέο συμβόλαιο, αντάξιο της αξίας του στην τωρινή ομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com