Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Courtois η Liverpool

Βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Courtois η Liverpool

Σύμμαχος του Karius ο Courtois.

Ακόμα να κοπάσει ο θόρυβος από τις διαιτητικές αποφάσεις στο Liverpool -Tottenham, με τους Reds να βρίσκουν έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Thibaut Courtois. Ο Βέλγος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο πρώτο πέναλτι της Tottenham, συγκρίνοντάς το με αυτό που κέρδισε χθες η Watford στην ήττα της ομάδας του με 4-1 – που όντως ήταν παρόμοια περίπτωση.

O Courtois στήριξε την Liverpool λέγοντας ότι ο Kane βουτάει. Εδώ η παρόμοια φάση με την οποία πήρε πέναλτι η Watford χθες.
O Courtois στήριξε την Liverpool λέγοντας ότι ο Kane βουτάει. Εδώ η παρόμοια φάση με την οποία πήρε πέναλτι η Watford χθες.

«Πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε αυτούς τους παίκτες» ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος.«Προσπαθώ να μικρύνω τον εαυτό μου όσο πιο πολύ μπορώ κι εκείνος κατασκευάζει την επαφή. Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι πέναλτι».

«Χθες (σ.σ. εννοεί την Κυριακή) είδαμε ότι ο τερματοφύλακας βγαίνει αργά και τότε μαζεύει το σώμα του, αλλά ο επιθετικός πέφτει στα χέρια σου και δίνεται πέναλτι, αυτό γίνεται παντού. Αφήνει το πόδι του και βουτάει, δεν είναι πέναλτι» δήλωσε ο Thibaut.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com