Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένα στατιστικό που απειλεί τον τερματισμό της Liverpool!

Ένα στατιστικό που απειλεί τον τερματισμό της Liverpool!

Γενναιότητα ζήτησε ενόψει City o Klopp

Η Liverpool μετά και το χθεσινό διασυρμό της Chelsea από τη Watford στο Λονδίνο παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας εκεί δηλαδή όπου την βρήκε η εκκίνηση της αγωνιστικής παρά την δραματική ισοπαλία απέναντι στην Tottenham στο Anfield.

Ωστόσο υπάρχει ένα στατιστικό που σίγουρα πρέπει να την ανησυχεί. Ποιο είναι αυτό; Οι χαμένοι βαθμοί σε παιχνίδια που ήταν μπροστά στο σκορ , δηλαδή βαθμοί που χάθηκαν από winning positions. Φέτος, οι Reds έχουν χάσει 12 βαθμούς ενώ ήταν μπροστά στο σκορ. Αναφερόμαστε σε 6 ισοπαλίες και τα παιχνίδια με τις Watford, Newcastle και Arsenal εκτός αλλά και τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Chelsea, Everton και Tottenham.

Δυστυχώς βουτιές σαν του Lamela στοιχίζουν στη Liverpool βαθμούς
Δυστυχώς βουτιές σαν του Lamela στοιχίζουν στη Liverpool βαθμούς

Από τις υπόλοιπες ομάδες του Big Six οι Tottenham, Chelsea και Manchester City έχουν απωλέσει μόλις 2 βαθμούς ενώ η Manchester United 4. Μόνο η Arsenal ξεπερνά τη δική μας Liverpool μιας και έχει απωλέσει 13 βαθμούς ενώ ήταν μπροστά στο σκορ.

Σίγουρα είναι ένα στατιστικό το οποίο δεν μας τιμά. Και μας έχει στερήσει βαθμούς που ακόμη και αν είχαμε τους μισούς από αυτούς θα ήμασταν στη δεύτερη θέση και θα είχαμε απόσταση κάποιας ασφάλειας από την πέμπτη θέση. Ελπίζουμε, λοιπόν, αυτή μας η κακή συνήθεια να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com