Είσαι εδώ
Home > ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ > Αρθρογραφία μελών > This is Anfield τελικά;

This is Anfield τελικά;

Δεν ακούει καθόλου φήμες για αποχώρηση από τη Liverpool o Φαραώ

Άρθρο του αναγνώστη μας Κώστα Νικολακόπουλου

Δυστυχώς η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού δεν πήρε το μάξιμουμ των βαθμών απέναντι στη Τότεναμ, με τους Σπερς να «κλέβουν» στο τέλος το βαθμό της ισοπαλίας. Βάση της εμφάνισης της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτως δικαιο.

Συνεπαρμένος απο τα γκολ του Salah (ειδικά το δεύτερο), προετοίμαζα ήδη στο μυαλό μία ιδιαίτερη μνεία στον εξαιρετικό «Φαραώ»

Δύο σεζόν είχα τη χαρά να τον παρακολουθώ στην επίσης αγαπημένη μου Ρόμα, να ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του. Αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μου χαλασε την όποια όρεξη για διθυράμβους.

Δεν θα σταθώ στο αν ήταν λανθασμένη ή οχι η απόφαση του πεναλτι. Δεν με νοιάζει αν ο Φαν Νταικ έκανε ένα τόσο καίριο λάθος. Η απορία μου είναι αν θα δίνονταν τόσο εύκολα δύο πέναλτι, μέσα στην έδρα της μισητής Γιουνάιτεντ (τυχαίο παράδειγμα!!!);

Δυστυχώς μεγάλη ομάδα δεν σε κάνουν μόνο οι τίτλοι, αλλά και η απόκτηση τέτοιας δυναμικής που να βάζεις σε δεύτερες σκέψεις τους διαιτητές. Δεν λέω προς Θεού να γίνονται σφαγές κατά των άλλων ομάδων, αλλά να μη σε αντιμετωπίζουν ρε διάολε σαν να είσαι η Χάντερσφιλντ.

ΥΓ. Η Λίβερπουλ με σωστές κινήσεις μπορεί να γίνει ξανά φόβητρο σε όλους τους τομείς, χωρίς να είναι ένας απλός κομπάρσος στο πρωτάθλημα.

Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ για την Liverpool και ο Klopp εξήρε την εμφάνισή του.
Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ για την Liverpool και ο Klopp εξήρε την εμφάνισή του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com