Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έτοιμη για το παιχνίδι με την Tottenham η U23

Έτοιμη για το παιχνίδι με την Tottenham η U23

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει αγωνιστική δράση για την U23 της Liverpool, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Tottenham για την Premier League 2.

Με φόρα από την νίκη επί της Derby County με 1-0 την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Neil Critchley καλείται να επικρατήσει των Spurs σήμερα στις 9 ώρα Ελλάδας, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της Stevenage, την οποία χρησιμοποιεί η U23 της Tottenham ως έδρα. Ωστόσο, οι αλλαγές στο ρόστερ είναι πολλές, καθώς αρκετοί σημαντικοί παίκτες αποχώρησαν ως δανεικοί, με τον αρχισκόρερ Harry Wilson να είναι η μεγαλύτερη απώλεια.

Μεγάλη απώλεια για την U23 o Wilson, όμως η ομάδα προχωράει.
Μεγάλη απώλεια για την U23 o Wilson, όμως η ομάδα προχωράει.

«Καθώς πολλοί παίκτες έφυγαν ως δανεικοί, είναι σίγουρο ότι θα είμαστε διαφορετική ομάδα την Δευτέρα. Οι Wilson κι Ejaria αποχώρησαν και χαίρομαι για εκείνους, είναι μία τεράστια ευκαιρία για τα παιδιά. Τώρα είναι η σειρά των νέων προσώπων να αρπάξουν την ευκαιρία τους» δήλωσε ο Neil Critchley.

«Είχαμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Tottenham στον πρώτο γύρο και περιμένω παρόμοια εμφάνιση σήμερα. Συνεχίστε να μου λέτε ότι είμαστε πρώτοι, γιατί θέλω να παραμείνουμε εκεί και να νικάμε. Είναι το ίδιο σημαντικό με το να τα πάνε καλά τα παιδιά που έχουν πάει δανεικοί. Αυτή η ομάδα είναι σκαλοπάτι, δεν προσφέρεται για καριέρα στο ποδόσφαιρο. Αλλά όποια ομάδα κι αν κατεβάσουμε την Δευτέρα, θα είναι μία φρέσκια αρχή και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη» συμπλήρωσε ο προπονητής της U23.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com